Analitik Bordro

Bordrolama süreçlerinde zaman kazandıracak

GÜÇLÜ ALTYAPI ve ZENGİN ÖZELLİKLER ile Tanışın

Zamana karşı yarışın olduğu ve hassas işlemler içeren bordrolama süreçlerinde Analitik Bordro ile binlerce bordronun bile dakikalar içerisinde hesaplandığını göreceksiniz.

Bordro Hesaplama
30 Dakikada

0

Personel

SGK İşveren
Sistemlerine

% 0

Uyum

Banka
Entegrasyonu

0

Banka

GÜÇLÜ ENTEGRASYON YETENEĞİ

ve zengin parametrik yapı ile

Bordrolama süreçlerinizin daha hızlı tamamlandığını fark edeceksiniz

Analitik Bordro; SGK, bankalar, PDKS yazılımları, BES şirketleri ve ERP’ler ile tam entegre çalışıyor. Böylece tüm bordro süreci uçtan uca tek yazılım üzerinde sonuçlanıyor.

Analitik Bordro

analitik-bordro-header

Robotik SGK özelliği ile bordrolar, personel kartları ve SGK arasında %100 uyum!

Analitik Bordro, robot yazılım özelliği ile SGK sistemi üzerinde yaptığınız tüm işlemleri eksiksiz ve hatasız tamamlar. İşe girişten, istirahat ve iş kazası raporlarının kontrol edilmesi vb. tüm işlemler otomatik gerçekleşir ve personel verileriniz ile kontrol edilir.

Yüksek entegrasyon yeteneği ile hızlı ve hatasız işlemler

Dış sistemler (BES, PDKS, Banka, ERP vb.) ile entegrasyon yeteneği sayesinde ay sonu işlemlerinde süreç adımlarını daha hızlı ve işlemlerden emin bir şekilde tamamlayabileceksiniz. Entegrasyon ile aynı bilgiyi birden çok forma girme yükünden de kurtulacaksınız.

Kazanç ve kesintilerin otomatik oluştuğu yapı

Analitik Bordro’da sınırsız sayıda kazanç ve kesinti tanımlanabilmektedir. Bu özellik sayesinde taksitli ya da vadeli tüm kesintiler ilgili ayda personellerin bordrolarına işlenmektedir. Kesinti kaydının girilmesinden personel bordrosundaki tahakkuka kadar tüm işlemlerin muhasebe kayıtları otomatik oluşmaktadır.

Bütçe modülü ile maaş artış ve yeni istihdam maliyetlerinizi kolayca hesaplayın.

Sınırsız sayıda alternatif senaryoyu oluşturabileceğiniz modül sayesinde personel maliyetlerinin simülasyonunu kolayca yapabileceksiniz. Onayladığınız simülasyonda yer alan kazançların personel kartlarına otomatik aktarımını sağlayabileceksiniz. Böylece günler süren bütçe sürecinizi dakikalar içerisinde tamamlayabileceksiniz.

Mutlu Müşterilerimizden Yorumlar

Analitik Bordro ile istediğimiz kazanç ve kesintileri tanımlayabiliyoruz. Bordro üzerinde kesinti ve kazançlar otomatik tahakkuk ediyor. Böylece takip derdimiz kalmıyor.
Müşteri Adı Soyadı / Firma
Maaş tahakkukundan, çalışanlarımıza ödemelerin yapılıp muhasebeleştirme aşamasına gelmemiz sadece dakikalarımızı alıyor.
Müşteri Adı Soyadı / Firma